Restaurant Taj Mahal

Restaurant Taj Mahal

Taj Mahal je 2013. godine dobio mlađu, a veliku sestru u Hotelu Lero. U tom divnom prostoru napokon smo mogli pokazati puni sjaj bosanske kuhinje. Zakoračite li unutra, možete biti sigurni da ćete krenuti na nezaboravno putovanje kroz vrijeme. Tamo ćete otkriti spoj moderne udobnosti i prepoznatljive bosanske arhitekture koji odiše Sevdahom. Probat ćete tradicionalnu bosansku kuhinju, zaokruženu posebnim likerima i slatkim jelima. A ako to želite, mi ćemo podijeliti s vama naše priče.

Ukusi i ljudske potrebe, kao i ljudi, su različiti. Zato se trudimo pomno osmisliti naš jelovnik kako bi svaki naš gost pronašao nešto za sebe. Tako se na njemu, između ostalog, nalazi i mnogo vegetarijanskih jela, a naše osoblje će rado odgovoriti na bilo kakve upite o pripremi i podrijetlu namirnica.

Još od vremena starih Rimljana geografska lokacija Bosne i Hercegovine učinila ju je čvorištem gdje su se susretale razne kulture i običaji. U našem restoranu takva povijest se smatra bogatim naslijeđem koje, vođeni mišlju da je raznolikost blagoslov, čuvamo do današnjeg dana.

 

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

T: +385 20 341 435
F: +385 20 332 123
booking@hotel-lero.hr

SALES
T: +385 20 341 480, 332 022
F: +385 20 332 123
sales@hotel-lero.hr