NAJAM VOZILA I IZLETI

Otkrijte Grad

Uživajte u svim znamenitostima

Hotel Lero nalazi se na savršenom mjestu želite li razgledati najpoznatije dubrovačke znamenitosti. Osim toga, Dubrovnik je sjajna polazišna točka ako poželite istražiti i otkriti njegovu okolicu, bilo da se odlučite samostalno razgledati okolna mjesta ili izabrati jedan od brojnih izleta koje organizira naš partner – agencija My Way. Njihovo osoblje na raspolaganju vam je u samom hotelu, no možete ih kontaktirati i putem e-pošte ili saznati nešto više o njihovim uslugama na službenoj stranici agencije.

Između ostaloga, agencija My Way iznajmljuje automobile, kombije, skutere i motocikle, a možete zatražiti i usluge osobnog vozača. Isporuka i preuzimanje vozila besplatna je u cijeloj dubrovačkoj regiji. Nadalje, agencija u svojoj ponudi ima na desetke privatnih ekskurzija i obilazaka, koji će vam otkriti ljepote, povijest i gastronomiju Dubrovnika i okolnih mjesta, uključujući Ston, Korčulu, Pelješac i Elafite. Jednodnevni izleti u Split, Mostar, Međugorje i susjednu Crnu Goru također su dostupni na zahtjev.

USLUGE TRANSFERA

PUTUJTE SIGURNO

Put od zračne luke do hotela zna biti skup i oduzeti vam previše vremena. Agencija My Way pojedincima i grupama pruža usluge transfera automobilima i kombijima. Vaš će vas vozač odvesti bilo kamo u Dubrovniku – brzo i elegantno.

PRIVATNI OBILASCI DUBROVNIKA

SLOBODNO ISTRAŽUJTE

Otkrijte tajne Dubrovnika i okolnih mjesta, kušajte najfinija jela spravljena od domaćih namirnica po tradicionalnim receptima, istražite kako nastaje jedno od najkvalitetnijih hrvatskih vina, doznajte zašto Elafite nazivaju i „rajskim otocima“ i još puno toga uz pomoć profesionalnog lokalnog vodiča.

IZNAJMLJIVANJE VOZILA U DUBROVNIKU

UŽIVAJTE U PUTOVANJU

Putovanje bi trebalo biti uzbudljivo poput same destinacije. Bez obzira na to koju klasu vozila odaberete, možete biti sigurni da će ona biti vrhunske kvalitete. Osim toga, isporuka i preuzimanje vozila besplatna je u cijeloj dubrovačkoj regiji.

Slider

Usluge agencije My Way

  • Obilasci
  • Iznajmljivanje vozila
  • Osobni vozači
  • Transferi

REZERVIRAJTE

Telefon:  +385 98 179 1258 ili +385 99 536 1122
E-adresa: info@mywayrent.com
Web: mywayrent.com

Lokacija

Adresa: Iva Vojnovića 14, 20000 Dubrovnik | Hrvatska

15 minuta pješice od povijesne jezgre grada
5 minuta pješice od poznate šljunčane plaže Miramare

Vrijeme

3° C
clear sky

Hotel Lero Dubrovnik

Adresa: Iva Vojnovića 14, 20000 Dubrovnik, Hrvatska. Saznajte kako doći do Hotela Lero, što gosti misle o njemu i više na Google Kartama.

Imate li pitanja ili posebnih želja?

Ispunite obrazac za kontakt i javit ćemo vam se u kratkom roku. Rado ćemo vam pomoći u kreiranju odmora koji će ostati u dugom i lijepom sjećanju.

New Field

Rezervacije

PON – PET
08:00 – 16:00

SUB
08:00 – 10:00

Prodaja

PON – PET
08:00 – 16:00

SUB
08:00 – 10:00

Recepcija

PON – NED
24 sata

FAKS
+385 20 332 123

Dolasci i odlasci

CHECK IN
od 14:00

CHECK OUT
do 10:00

Pravne informacije i zaštita privatnosti | Sva prava pridržana © Hotel Lero 2019 | Web dizajn – Apropo