O NAMA

Priča o hotelu Lero

Otkrijte toplinu hrvatske gostoljubivosti

Od svog otvaranja 1972. godine, pa do danas hotel Lero postao je nezaobilazan dio života u Dubrovniku. U njemu su nastajala nezaboravna sjećanja generacija domaćih stanovnika, ali i posjetitelja i članova hotelskog tima. Zgrada je prvotno projektirana i izgrađena 1971. godine kao studentski dom, no tu svrhu nikada nije ispunila. Njezina je sudbina bila da postane jedan od najomiljenijih „drugih domova“ za posjetitelje Dubrovnika, mjesto na kojem se obitelji okupljaju kako bi proslavile posebne obljetnice i događanja, na koje Dubrovčani dolaze kako bi se vidjeli s prijateljima i razgovarali o proteklom vremenu, a poslovni ljudi razgovarali o poslu… To je ono što odlikuje hrvatsku gostoljubivost.

Tijekom gotovo pola stoljeća hotel je doživio brojne promjene, uključujući i izgradnju novih krila zgrade i vanjskog bazena. Najnovije promjene uključuju izgradnju i uređenje prostranih superior i executive soba u novoj zgradi pored bazena 2015. godine te antialergijskih klasičnih soba u zgradi koja je u potpunosti renovirana 2018. godine. Iako je hotel tijekom godina mijenjao paletu boja i uređenje, jedno je ostalo isto – hotel je i dalje popularno sastajalište Dubrovčana. U srcu hotela nalazi se predivni Piano bar, mjesto na kojem domaći i posjetitelji dogovaraju poslove ili se opuštaju u društvu svojih voljenih, istovremeno uživajući u jednom od najljepših zalazaka sunca u Dubrovniku.

Osnovni podaci

WELLNESS I SPA

  • Vanjski bazen
  • Salon ljepote
  • Sauna
  • Teretana

OSTALE USLUGE

FANTASTIČNA LOKACIJA

U srcu Dubrovnika

Niti jedan drugi hotel s četiri zvjezdice u Dubrovniku ne može se pohvaliti tako iznimnom lokacijom kao što je ona Hotela Lero. Povijesna jezgra grada s veličanstvenim zidinama i brojnim znamenitostima, koja se nalazi na UNESCO-vu popisu svjetske baštine, udaljena je tek 1,7 kilometara od hotela. Put do tamo traje tek 15 minuta pješice, a vodi vas preko Boninova, odakle se pruža fantastičan pogled na more. Ako vam nije do hodanja uzbrdo na povratku u hotel, sjednite u prvi autobus broj 4 koji kreće s Pila i izađite na četvrtoj stanici samo 100 metara od ulaza u hotel.
Osim toga, hotel je udaljen pet minuta pješice od poznate šljunčane plaže Miramare i nekoliko „divljih“ stjenovitih plaža s betonskim platoima. Kristalno čisto modro more, predivni zalasci sunca i više nego dovoljno sjenovitih mjesta u popodnevnim satima tek su neki od razloga zbog kojih je plaža Miramare tako popularna. Istovremeno ste tek 15 minuta pješice udaljeni od Uvale Lapad na zapadnoj strani grada. Poznato šetalište, na kojem je zabranjeno prometovanje automobilima, savršeno je za obitelji s djecom te se može pohvaliti najvećom dubrovačkom plažom, brojnim restoranima i kafićima te dječjim igralištima na otvorenom.

OSNOVNE UDALJENOSTI

  • 21,6 kilometara od dubrovačke zračne luke

  • 1,7 kilometara od povijesne jezgre grada Dubrovnika

  • 350 metara od plaže

  • 100 metara od autobusne stanice

Lokacija

Adresa: Iva Vojnovića 14, 20000 Dubrovnik | Hrvatska

15 minuta pješice od povijesne jezgre grada
5 minuta pješice od poznate šljunčane plaže Miramare

Vrijeme

25° C
few clouds

Hotel Lero Dubrovnik

Adresa: Iva Vojnovića 14, 20000 Dubrovnik, Hrvatska. Saznajte kako doći do Hotela Lero, što gosti misle o njemu i više na Google Kartama.

Imate li pitanja ili posebnih želja?

Rezervacije

PON – PET
08:00 - 16:00

SUB
08:00 - 10:00

Prodaja

PON – PET
08:00 - 16:00

SUB
08:00 - 10:00

Recepcija

PON – NED
24 sata

FAKS
+385 20 332 123

Dolasci i odlasci

CHECK IN
od 14:00

CHECK OUT
do 10:00

Pravne informacije i zaštita privatnosti | Opći uvjeti poslovanja agencije | Sva prava pridržana © Hotel Lero 2024 | Web dizajn – Apropo