POSEBNA DOGAĐANJA

Vjenčanja

VJENČANJA ZA PAMĆENJE, RASKOŠNI BANKETI I EVENTI SA STILOM

Nudimo vam savršeno mjesto za vjenčanje u Dubrovniku, uz minimalistički suvremeni stil, vrhunsku hranu, prostrane sobe za goste, vanjski bazen, wellness ponudu i nevjerojatnu lokaciju s velikim vanjskim parkiralištem i garažom. Diskretna usluga i briga o detaljima jamstvo su najbolje moguće usluge svakom mladenačkom paru.

Siva konferencijska dvorana može se pohvaliti savršenom lokacijom u hotelu, a okupana je prirodnim svjetlom koje dopire kroz visoke prozore. Idealna je za raskošne proslave do 180 uzvanika. Uz malo dorade, naš tim stručnjaka taj višenamjenski prostor za događanja može pretvoriti u luksuznu dvoranu za vjenčanja.

Kontaktirajte nas +

SIGURNOST: COVID-19

Pridržavamo se strogih protokola usredočenih na zdravlje i higijenu u svim aspektima našeg rada. Ministarstvo turizma dodijelilo je Hotelu Lero istaknutu oznaku Safe stay in Croatia, kojom jamčimo da su na lokaciji poduzete propisane epidemiološke mjere i preporuke zdravstvene sigurnosne zaštite. Štoviše, ako trebate testiranje antigena prije nastavka putovanja, možemo vam ga organizirati u hotelu.

Imate li pitanja ili posebnih želja?

Rezervacije

PON – PET
08:00 - 16:00

SUB
08:00 - 10:00

Prodaja

PON – PET
08:00 - 16:00

SUB
08:00 - 10:00

Recepcija

PON – NED
24 sata

FAKS
+385 20 332 123

Dolasci i odlasci

CHECK IN
od 14:00

CHECK OUT
do 10:00

Pravne informacije i zaštita privatnosti | Opći uvjeti poslovanja agencije | Sva prava pridržana © Hotel Lero 2021 | Web dizajn – Apropo