Dobrodošli u Hotel Lero

Prepoznatljiv po tradiciji staroj više od 40 godina, Hotel Lero omiljeno je odredište brojnih gostiju na širem dubrovačkom području.

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

 

 

Rezervacije

Datum dolaska:

Datum odlaska:

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Pristupni kôd (opcije):

Mediteranski šarm za savršen odmor

Hotel Lero prepoznatljiv po višedesetljetnoj tradiciji omiljeno je odredište brojnih gostiju na dubrovačkom području. Kroz svoje dugogodišnje djelovanje istaknuo se kao siguran partner svim gostima koji poslovno posjećuju Dubrovnik, a istodobno savršena baza za one goste koji su došli na odmor s ciljem istraživanja povijesnih znamenitosti starog Grada. Veliki broj visokokategoriziranih soba s pogledom je na kristalno čisto Jadransko more.

Uz zavidnu lokaciju uz more, u neposrednoj blizini stare jezgre Dubrovnika, bogatu povijest i iznimnu reputaciju koja ga prati, nenametljivu eleganciju i mediteranski šarm,

Hotel Lero u Dubrovniku svakako predstavlja kultno mjesto.

Idealna lokacija hotela pogoduje brojnim turistima i poslovnim gostima koji posjećuju Dubrovnik. Besprijekorna usluga zaposlenika vidljiva je kroz sve aktivnosti i sadržaje hotela. Dizajn interijera, sofisticirana oprema i savršena panorama dovoljan su razlog za odabir hotela Lero za nezaboravne trenutke vjenčanje ili tailor-made poslovne događaje.

Kontaktirajte nas kako bi Vas upoznali s ponudom i na najbolji mogući način uveli u priču doživljaja dubrovačkog Hotela Lero.

 

Sobe i apartmani

Klasična soba

Opustite se nakon istraživanja znamenitosti Dubrovnika u miru svoje Klasične sobe. Besprijekorno dizajnerski uređena, elegantna i udobna Klasična soba odličan je odabir.

Superior soba

Superior sobe nalaze se u novoizgrađenom dijelu hotela i garancija su udobnosti i mira uz iznimnu prostranost i unutrašnje uređenje.

Executive soba

Ponos Hotela Lero, potpuno je nova Executive soba s balkonom, smještena na najvišem katu hotela ili u novoizgrađenom dijelu, koja nudi pogled na bazen ili na more. Impresivan i idiličan pogled dostupan je s balkona sobe prema moru ili prema bazenu.

Family soba

Najbolji izbor za Vašu obitelj su Family sobe koje će svojom prostranošću i ponudom osigurati Vašoj obitelji sve potrebno za opuštene trenutke u sobi. Namijenjene su upravo onima koji putuju u krugu svojih najdražih članova. Family soba omogućuje Vam istovremeni nadzor nad djecom, ali i privatnost vlastite spavaonice.

Hotel Lero u brojevima

VIŠE OD

ZVJEZDICE

TRADICIJA DUŽA OD

GODINA

VIŠE OD

ZADOVOLJNIH GOSTIJU

Executive soba

Sadržaji i usluge:

  • Besplatni bežični Internet (WiFi)
  • Telefon s direktnom linijom
  • Aparat za čaj ili kavu
  • Radni stol
  • Kada
  • Sušilo za kosu
  • LCD televizor
  • Mini bar
  • Sef i usluge

Cijena od 

799 HRK

Kontaktirajte nas

Iva Vojnovića 14, 20000 Dubrovnik, Croatia, Europe

REZERVACIJE
T: +385 20 341 435
F: +385 20 332 123
booking@hotel-lero.hr

PRODAJA
T: +385 20 341 480, 332 022
F: +385 20 332 123
sales@hotel-lero.hr

MARKETING
T: +385 20 341 445
F: +385 20 332 123
marketing@hotel-lero.hr

Pošaljite nam upit ili rezervirajte svoj smještaj